utazás

egyszerűen

 

Kréta

Kréta utazás

 

Kréta , utazás Heraklion környékére

Heraklion Kréta fővárosa, egy állandóan mozgásban lévő, állandóan nyüzsgő város. Kréta fővárosát inkább azoknak ajánljuk utazás célpontjául, akik szeretik, a fergeteges városi hangulatot, hiszen itt éjjel nappal folyik a mulatozás.

utazás Krétára , Hersonissos környékére

Hersonissos, Kréta keleti részén található, mely talán a legforgalmasabb város, és terület az egész szigetvilágban. A közkedveltségét talán gyönyörű, éttermekkel, szórakozóhelyekkel szegélyezett tengerparti sétányainak köszönheti leginkább. A város hangulata az éjszaka folyamán sem hagy alább, a nappaliétól, hiszen a város ekkor is pezseg.

Kréta , Rethymno

Talán leginkább arról nevezetes Kréta eme városa, hogy magának El Greconak a szülőfalujának közelében fekszik. Rethymno rendelkezik fürdőzésre alkalmas strandterületekkel is, melynek köszönhetően, évről-évre látogatják turisták ezrei.

 

utazás Kréta , Knosszosz környékére

Kréta utazás során ne hagyjuk ki knosszoszt se, hiszen érdemes itt mindenképpen meglátogatni, a legendás Minosz király palotáját, és egyéb műemlékeket is, melyek elkalauzolnak bennünket, a legendás Görögország történelmébe.

Kréta , Amoudara

A Krétai Heraklion közelében fekvő város, melynek területein szebbnél szebb tengerparti sétányok, és strandok találhatóak, melyekhez szinte egész évben garantált a napsütés

utazás Krétára , Chersonissos

Kréta eme városa, egykoron egy kis halászfalu volt, mely mára igazi üdülőközponttá nőtte ki magát, az infrastruktúrája jól kialakított, számtalan szálloda, étterem, bár, és szórakozóhely található a környéken. A városhoz tartozó, kikötői sétány, ideális helyet biztosít, kellemes hangulatú, romantikus sétáknak is.

Kréta , Malia

Valószínűleg, a jövő nagy üdülőközpontja lesz, hiszen egymás után nyitják az új tengerparti sétányokat, strandokat, szórakozóhelyeket, ám a partoktól beljebb, a város megőrizte eredeti környezetét, a jellegzetes szűk utcákat, és tavernákat.

 

 

Krétai képek

 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta
 • Kréta

 

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2013.01.26 11:15

Sziasztok!

Idén nyáron Krétára szeretnék utazni, szükségem lenne egy kis segítségre, a tapasztalataitokra...A tervezett rész: Agia Galinitől Mataláig. (Galini, Kokkinos Pyrgos, Timbaki, Festos, Mires, Kalamaki, Matala). Heraklionból kiindulva szerintetek hogy lehetséges ezt a környéket bejárni, tömegközlekedéssel (nem autóval)?
Tudom, hogy Heraklionból megy busz miresbe, galiniba, matalába,
...

 

holland72 - az utazás közösség tagja

holland72 - 2011.10.10 14:38

Üdv!Keresünk valakit aki Krétán él és ismeri az ottani vállakozási lehetőségeket(nehézségeket).Feleségemmel kétszer jártunk ott és örökre rabjai lettünk,elhatároztuk,hogy ha minden összejön ott szeretnénk élni,vállalkozni...Válaszokat előre is megköszönjük! (holland72@freemail.hu)
...

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

megerősítő kód

Megerősítő kód: ?