utazás

egyszerűen

 

Kína

Kína települései: Peking

Kina, Utazás Kinába

 

utazás Kínába

A Föld harmadik legnagyobb országa, egy különleges világ hatalmas metropoliszaival és a végtelen, füves területek, szent hegycsúcsok, barlangok, a császárság korát idéző épületmaradványok látványával.

Kína , Peking

Peking az ország fővárosa, innen irányítják az egész országot. Érdekessége, hogy az időzónákkal nem törődve az egész országban a pekingi időt kell beállítani, a pekingi dialektus kötelező beszélni. Leghíresebb látnivalói a Tiltott Város, a Nyári Palota és a Tienamnen tér.

Kínai utazás , Hong Kong-ba

Kína uralma alá 1997-ben került vissza, azonban a brit fennhatóság alatt is megőrizte szokásait és kultúráját. Világhírnek örvend az itt megrendezésre kerülő Sárkány Hajó Fesztivál, valamint itt található a Disneyland legprofibb tematikus parkja. Hong Kong a világ legforgalmasabb kikötő, valamint az egyik legnagyobb pénzügyi központ címet is kiérdemelte.

utazás Kína , Xian tartományába

Hajdanán a világ kultúrájának központja volt, az ókorban a Római Birodalomnál is fejlettebb volt. Érdekes és különleges látvány nyújt a város legnagyobb nevezetessége, a 10000 agyagkatona szobor. Ezek a szobrok katonás sorban, fegyverekkel, életszerű arckifejezésekkel "teljesítik védelmi feladataikat" Érdemes ellátogatni még a régi városfalhoz, illetve felkeresni a muzulmán negyedet is.

 

utazás Kínába , Hainan szigetére

A sziget valóságos turistaparadicsomnak számít mélykék egével, finomhomokos tengerpartjával, pálmafáival, vízének türkizkék színével. A szigetet luxushotelek, golfpályák birtokolják, de ugyanúgy jelöltek ki természetvédelmi területeket, parkokat, állatkertet is.

Kína utazás Tibetbe

A város Kína dél-nyugati részét fekszik, 1951-től része az országnak. Kolostorairól híres város, melyeket az országhoz csatolás után bezártak, így a szerzetesek száma jelentősen csökkent. Emiatt a buddhizmus és egykori vezetője a dalai láma Indiába szökött. Tibet volt a vallás legfőbb központja, sokemeletes épületegyüttese a tibeti lépcsőzetes építészet kiemelt jelentőségű remekműve. A komplexumot több mint 10.000 ezer szentély alkotja 20.000 szoborral. Itt találhatók a lámák síremlékei, az úgynevezett "sztúpák" drágakő, arany és ezüstdíszítéssel.

Kína , Kínai Nagy Fal

A világ legnagyobb ember alkotta létesítménye, mely olyan méreteket ölt, hogy egyes űrből készített felvételen is láthatóvá válik. I. e. 220 körül készült az akkori birodalom határán. A világ legnagyobb temetőjének is nevezhető, mely 9000 ember maradványait rejti magában. A falba ugyanis minden embert befalaztak, aki a munkálatok során életét vesztette. A hatalmas védofal kb. 6700 km hosszú, 5,5 m széles, magassága a 9 métert is megközelíti.

 

 

Kínai képek

  • Kína
  • Kína
  • Kína
  • Kína
  • Kína
  • Kína
  • Kína
  • Kína
  • Kína
  • Kína

 

Kína hivatalos neve:
Kína területe:
Kína fővárosa:
Kína népessége:
Kína Államformája:
Kína legfőbb vallása(i):
Kína autójelzése:
Kína hivatalos nyelve:
Kína pénzneme:
Kína legmagasabb pontja:
Kína repülőtereinek száma:
Kína kikötőinek száma:
Kína elektromos hálózata:

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2017.10.28 08:09

Feelings that will save you from writing your own book. Writing an article is a tough problem to perform for a student and also for a typical man who doesn"t possess the particular comprehension of this language and the grammar that ought to be utilised within an essay.
Content
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2017.10.18 09:53

<a href=http://pireklam.net/2014/06/18/contraction-and-of-cardiac-fibers-840/>custom essay writing service</a>
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2017.08.19 02:15

?Android vs iOS: Which system to develop for number one?
The question of &quot;which system to develop an application for first&quot; appears to have been a popular a particular to the past 5 years. Often ideological or headline-focused, the system wars may be over for now but the absolutely
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2017.07.14 05:05

<a href=http://www.colegiomonarch.edu.gt/programa-de-pasantias/?preview=true>paper writing</a>
...

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

megerősítő kód

Megerősítő kód: ?