utazás

egyszerűen

 

India

India települései: Delhi, Kolkata

Indiai utazás

 

utazás Indiába , Delhi városba

Az indiai Delhi, a maga szennyezett levegőjével, és hatalmas embertömegeivel, leginkább, a gyönyörű történelmének, csodálatos emlékműveinek, történelmi látnivalóinak köszönheti népszerűségét, az utazás iránt érdeklődők körében. India eme városában érdemes megtekinteni utazás során, a Mahatma Gandhi síremléket, valamint, a Raj Ghat-ot.

India csodás történelméről árulkodik, a Delhiben található "vörös erőd, melyet, maga Shah Jahan mogul uralkodó emeltetett. India többek között, még a számtalan különleges mecsetéről híres, melyek közül, a legnagyobb, Jama Masjid, mely szintén Delhiben található. Meglátogathatjuk utazás során, a majd 1600 éves, mintegy 73 méter magas, győzelmi oszlopot, a Qutub Minar-t, valamint, a Humayuns múzeumot.

Indiai utazás , Agra környékén

Agrában található India leghíresebb látnivalója, a Taj Mahal, mely mára, szinte India jelképévé vált. Magát, a múzeumot, India egyik uralkodója emeltette, elhunyt felesége emlékére, a tudósok szerint, a 17. sz. első felében. Agrea városában járva, érdemes még megtekinteni, az Akbar síremléket, mely szintén a 17. sz. első felében épült, és amely hatalmas fallal van körülépítve, valamint megtalálható itt, a híres tükrök palotáját.

 

utazás India , Varanasi városába

A világ, az "Örök város"-ként is emlegeti, az Indiai Varanasit, mely a Gangesz partján épült ,és amely, mintegy 2 évezreden át szolgált India vallási központjaként. A városban érdekességképpen megtekinthetünk egy-egy tradicionális halottégetést, melyet csak erős idegzetűeknek ajánlunk.

Indiai utazás , Jaipur, és környéke

Érdemes India eme szegletén járva meglátogatnunk, egy-egy bazárt, melyek a világ talán legkülönlegesebb hangulatú bazárjai, valamint utazás során ne hagyjuk ki, az "Iswari Minar Swarga Sul" minaret se. A város érdekessége még, hogy leginkább, a rózsaszín jellemző rá, hiszen az épület javát, ilyen színre festették. Utazás során látogassuk még meg, a Borostyán erődöt, mely egy domb tetejére épült, valamint, a Szelek Palotáját

 India

4.703 Ft.-

India 14

7.648 Ft.- 

Indiai képek

  • India
  • India
  • India
  • India
  • India
  • India
  • India
  • India
  • India
  • India

 

India hivatalos neve:
India területe:
India fővárosa:
India népessége:
India Államformája:
India legfőbb vallása(i):
India autójelzése:
India hivatalos nyelve:
India pénzneme:
India legmagasabb pontja:
India repülőtereinek száma:
India kikötőinek száma:
India elektromos hálózata:

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2018.03.22 10:18

https://professionalsolutions.eu/ru/
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2018.03.22 03:33

https://diplom.ua
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2018.03.21 05:00

https://rentaremotecomputer.com
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2018.03.21 04:34

http://muzzila.ru/
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2018.03.18 22:14

http://www.sitebs.ru/blogs/36526.html
...

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

megerősítő kód

Megerősítő kód: ?