utazás

egyszerűen

 

Hawaii

Hawaii utazás

 

Hawaii , Oahu

Hawaii egyik legkedveltebb szigete, melyet a helyiek, lefordatva, "gyülekezőhelynek" is neveznek. Oahu szigetén találhatóak, a legismertebb Hawaii városok, mint pl. Honolulu, Waikiki, sunset Beach, vagy a történelemből is jól ismert Pearl Harbor. Ezen Hawaii városok mindegyikének hangulata, maradandó élményekkel gazdagítja, az utazókat. Hawaii városainak képét, a felhőkarcolók, és a modern épületek határozzák meg. A városoktól távolabb, a tengerpartok felé több üdülőhely, és strandterület is található, hatalmas hegyek lábainál, gyönyörű ananászfák közvetlen közelében.

Hawaii utazás , Waikiki városába

Utazás során érdemes meglátogatni Waikikit is, hiszen, ha nem is idilli környezetének, de különleges hangulatának köszönhetően, rendkívűli közkedveltségnek örvend. Valaha, Hawaii ezen városa, csak a leggazdagabb, legtehetősebb emberek számára volt elérhető, melyre egy hatalmas, mára kicsitt leromlott állapotú luxusszálloda is emlékeztet.A vidéken több szórakozóhely, és strand is várja, az ide utazókat, valamint, a híres Diamond Head, egy gőzrobbanás nyomán jött létre, melynek közepén, egy hatalmas kráter tátong. A Waikiki közelében lévő partok bővelkednek, a változatos élővilágú korallzátonyokban, melynek köszönhetően, évről-évre rengeteg búvár fordul meg itt.

 

utazás Hawaii , Maui környékére

Maui, melyet egyre többen választanak utazás célpontjául, bővelkedik, a szebbnél szebb, homokos, kristálytiszta vizű strandokban. Maui egy igazi üdülőparadicsom, megfordul itt, a pihenni vágyó utazótól, a szörf, és a hasonló sportok szerelmeseiig mindenki. A terület egyik legszembetűnőbb területe, a 3000 méteres magasságot is elérő, trópusi dzsungellel övezett, Haleakala, melynek jelentése, "a nap háza". A Haleakala, a világ egyik legnagyobb kihűlt vulkánkráterének ad otthont.

utazás Hawaiira , Kauai területére

Kaui, elsősorban természeti szépségének köszönheti, az utazók bizalmát, hiszen találhatunk itt gyönyörű dzsungeleket, kihűlt vulkáni krátereket, mint pl. az Mt. Waialeale, mely mi másról lehetne ismerős számnkra, mint a filmvászonról, hiszen itt forgattták többek között, a Jurassic Park c. filmet is. Hawai utazás során érdemes meglátogatni, eme sziget, Waimea kanyonját, mely egy csodálatos, élővilágban gazdag terület. A szigeten szintén található néhány nagyobb forgalmű tengerparti fürdőzőhely is.

 

 

Hawaiii képek

  • Hawaii
  • Hawaii
  • Hawaii
  • Hawaii
  • Hawaii
  • Hawaii
  • Hawaii
  • Hawaii

 

Hawaii hivatalos neve:
Hawaii területe:
Hawaii fővárosa:
Hawaii népessége:
Hawaii Államformája:
Hawaii legfőbb vallása(i):
Hawaii autójelzése:
Hawaii hivatalos nyelve:
Hawaii pénzneme:
Hawaii legmagasabb pontja:
Hawaii repülőtereinek száma:
Hawaii kikötőinek száma:
Hawaii elektromos hálózata:

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2017.10.16 09:49

Eignrighd
Äĺřĺâî <a href=http://www.1prikid.ru/koshelki-portmone/>ćĺíńęčĺ ęîřĺëüęč</a> îőîňíűé đ˙ä
Őî÷ó ęóďčňü ęîćŕíűĺ <a href=http://www.1prikid.ru/koshelki-portmone/>ęîřĺëüęč ćĺíńęčĺ</a> čç číäčč

...

 

jaraieniko - az utazás közösség tagja

jaraieniko - 2009.10.14 16:30

Most van az itt az Ironman verseny, a világ egyik legkeményebb triatlonos viadala. Ment pár magyar is, ha jól tudom. Nagy élmény lehet.
...

 

zsorzsetta - az utazás közösség tagja

zsorzsetta - 2009.10.14 16:18

Egyszer de jó lenne ide is kijutni :)
...

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

megerősítő kód

Megerősítő kód: ?