utazás

egyszerűen

 

Bahama-szigetek

Bahama-szigetek utazás

 

Bahama-szigetek

A Bahama-szigetekre decembertől májusig érdemes leginkább látogatni a Bahama-szigeteken ilyenkor van az úgy nevezett főszezon utazás szempontjából, ekkor van e legnagyobb forgatag a Bahama szigeteken. Repülhetünk vagy akár hajóval is megközelíthetjük a Bahama-szigetek bármely szigetét.

Bahama-szigetek , Paradise Izland

A Bahama-szigetek a Paradise Izland szórakozás szigete rengeteg kaszinó éterem kávézó színház várja szigetre érkező látogatót .Az öltözködésre külön figyeljünk oda mert ezeken a helyeken megkövetelik az oda látogatótól hogy megfelelően fel elegyen öltözve. Ezért figyeljünk rá hogy mit teszünk a ruhatárunkba a Bahamai utazásunkhoz az öltönyt otthon ne felejtsük! De ha netán otthon felejtenénk mégis elég sok helyen lehet bérelni elég olcsón mert az elegánsabb éttermekbe csak öltönyben és nyakkendővel lehet bemeni Az emberek sorban állnak, hogy megnézhessék a King and Knight Native Calipso Show-t.

A Bahama-szigetek éttermeiben évente megrendezett Junkanoo fesztiválokon a szebbnél szebb ruhákba öltözött barna táncos lányok és fiuktól láthatunk táncbemutatott melyet hangos dobverés, és cintányérszóló tesz még színesebbé. Ezekben a táncos a produkcióba legtöbbször a vendégek is bekapcsolódnak és nagyon jól érzik magukat.

A Bahama-szigetek azért mégis fürdeni és napozni vágyó embereket vonzza leginkább. Legkedveltebb strandja a Cable Beach ahol sok trópusi gyümölcsöt szolgálnak fel az ott pihenését töltő turistának. A tengerpartok mellett igen sokan használják ki a kényelmes szállodák által nyújtott körülményeit és azok medencéit fürdőzésre. Itt található az Atlantis Paradise Island Hotel. Ahol a világ legnagyobb és legszebb mesterségesen kialakított lagúnáját találhatjuk több mint tíz uszoda várja az ide érkező vendégeket, de van számtalan étterem és, kaszinó valamint aki szereti a masszázst az sem fog csalódni!

 

Bahama szigetek Nassau Látnivalok.

A főváros meglehetősen elvárosiasodott, de ettől függetlenül még érezhető rajta az igazi trópusi karibi hangulat .A fővárosba járva feltétlenül látogassunk el a történelmi belvárosba, ahol sok érdekes épületet láthatunk A Parlamenti tér kormányzati épületekkel van körülvéve. Ezen felül feltélenül ki ne hagyjuk a város történelmi könnytárát és múzeumát a Historical Library and Museumot.

A trópusi állatokat bemutató park Ardastra Gardens & Zoo Ahol Show műsor is megtekingető.

Ezen kívül ki ne hgyjuk a Crystal Cay Parkot: Ahol a Carib szigetek élővilágát láthatjuk természetes környezetben.

Nassau belvárosában található Straw Market az úgynevezett bolha piac, amit azért is érdemes meglátogatnunk, mert itt vásárolhatunk ajándékokat egyéb kézimunkákat.

Botanical Gardens:

Ez a csodálatos Botanikus kert ami a Karibi szigetvilág trópusi növényeit, fáit, és virágait mutatja be az ide látogatonak.

Junkanoo Museum :

A junkanoo fesztiválok szebbnél szebb ruháit és használati tárgyait mutatja be.

Bahama szigeteken Ünnepek, rendezvények Fesztiválok

A Bahama-szigetek leghíresebb fesztiválja a Junkanoo ami, egyben a nemzet fesztiválja, amit egyszerre több helyszínen is megrendeznek karácsony és újév körül.

Ezenkívül még egy igen komoly fesztivál van a szigeteken a Karib Zenei Fesztivál, ami egy hétig tart májusban.

Bahama szigetek Sportturizmus lehetőségei.

A világ legszebb búvárparadicsoma. Páratlan és lenyűgöző Gazdag tengeri élővilága színes élőlényeivel csodálatos és kihagyhatatlan élményt nyújt. Azoknak, akik kedvelik a vízsportokat itt mindenre, van mód, és lehetőség vízisíelhetünk, szörfözhetünk, vitorlázhatunk, és még siklóernyőzhetünk is akár.

  

Bahama-szigeteki képek

  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek
  • Bahama-szigetek

 

Bahama-szigetek hivatalos neve:
Bahama-szigetek területe:
Bahama-szigetek fővárosa:
Bahama-szigetek népessége:
Bahama-szigetek Államformája:
Bahama-szigetek legfőbb vallása(i):
Bahama-szigetek autójelzése:
Bahama-szigetek hivatalos nyelve:
Bahama-szigetek pénzneme:
Bahama-szigetek legmagasabb pontja:
Bahama-szigetek repülőtereinek száma:
Bahama-szigetek kikötőinek száma:
Bahama-szigetek elektromos hálózata:

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

Bori - az utazás közösség tagja

Bori - 2009.10.14 16:12

Sajnos nagyon drága volt a szigetek a pénztárcánkhoz, de ettől függetlenül megérte.
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2009.05.10 14:33

sziasztok! 21 és 22 éves német-spanyol és angol-német nyelveken beszélő lányok vagyunk.szeretnénk nyáron külfölfön dolgozni a vendéglátás területén.ha valaki tud valamit,írjon nekünk.kurunczi.racz@gmail.com!köszönjük!
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2009.01.06 08:35

NEM cIPRUS VOLT ANGOL GYARMAT TERMÉSZETESEN HANEM BAHAMAS
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2009.01.06 08:33

A reptéren adnak vízumot ugy mint pl Ciprusson is ,mivel angol gyarmat volt nem emlékszem rá hogy kellet volna ,én NASSAUBAN voltam , ennyit tudok errõl
...

 

anonim hozzászólás

anonim hozzászólás - 2008.10.27 22:25

Engem is nagyon érdekelne, ha valaki bõvebbet tud ( vizum, utazási költség, stb ) írjon
...

 

Szólj hozzá Te is a fórumhoz!

megerősítő kód

Megerősítő kód: ?